Per 4 veta:
2 gota uji risotto
vere te bardhe
1 qepe
djathe parmigiano (parmesan)
vaj ulliri
bujon (rreth 2l)
2 gota uji risotto
vere te bardhe
1 qepe
djathe parmigiano (parmesan)
vaj ulliri
bujon (rreth 2l)
Ne nje pjate grini parmesanin, diku rreth dy grushta plot, dhe ja shtoni risottos ne fund fare, kur te jete bere gati per te ngrene.
Ju befte mire!
Ju befte mire!
Keshilla praktike:
1. Risotto eshte nje lloj orizi special qe, ne ndryshim nga orizi yne ne shqiperi, mban uje dhe, si rrjedhim, nuk thahet.
2. Risottoja shijon me mire ne se nuk lihet te thahet shume. Hidheni djathin para se uji te avulloje plotesisht.
3. Risottoja kombinohet shume mire me fasulet.
1. Risotto eshte nje lloj orizi special qe, ne ndryshim nga orizi yne ne shqiperi, mban uje dhe, si rrjedhim, nuk thahet.
2. Risottoja shijon me mire ne se nuk lihet te thahet shume. Hidheni djathin para se uji te avulloje plotesisht.
3. Risottoja kombinohet shume mire me fasulet.
No comments:
Post a Comment