Peberesit:
2 filxhan caji vaj
1 filxhan caji sheqer
3/4 filxhan leng portokalli
1/4 filxhan caji konjak
2 luge te vogla lekure portokalli te grire
1 luge te vogel kanell
1 luge te vogel karafil(pluhur)
1 luge te vigel sode
1 kg miell
1 e 1/2 filxhan caji arra te shtupura
Per sherbetin:
2 filxhan caji mjalte
2 filxhan caji sheqer
2 filxhan caji uje
Pegatitja:
2 filxhan caji vaj
1 filxhan caji sheqer
3/4 filxhan leng portokalli
1/4 filxhan caji konjak
2 luge te vogla lekure portokalli te grire
1 luge te vogel kanell
1 luge te vogel karafil(pluhur)
1 luge te vigel sode
1 kg miell
1 e 1/2 filxhan caji arra te shtupura
Per sherbetin:
2 filxhan caji mjalte
2 filxhan caji sheqer
2 filxhan caji uje
Pegatitja:
I hedhim te gjitha pervec miellit, ne nje ene.
Trazojini mire dhe me pas hidhni miellin dhe brumosim deri sa te behet i bute.
U japim forme biskotave (si te deshironi).
I pjekim me 170'C per 20 minuta.
U hedhim sherbetin te nxehte, dhe vendosini biskotat ne nje pjatence, ku i hedhim siper biskotave arrat.
Ju befte mire!
No comments:
Post a Comment