Po afron vera dhe, bashke me te, nje seri gatimesh verore. Ketu numri nje, patlixhana te skuqur. E pershtatshme per njerez me shije te holle, per ata qe nuk kane kohe dhe per ata qe kane vape. Ju duhen nje minimum gjerash: patlixhane, vaj ulliri, kripe, tigan dhe zjarr. Per njerez me tangerllik mund te shtohen edhe hudhra, qepa, majdanozi dhe uthulla.
Receta gatimi kryesisht nga kuzhina tradicionale shqiptare, por edhe ajo ekperimentale vetjake apo ajo e huaj. Nese keni receta te vjetra, tradicionale, speciale dhe te shijshme qe keni deshire t'i publikoni ne faqen tone, mund te na i dergoni me mesazh ne inbox ne faqen tone te facebook dhe ne do t'i publikojme!
Friday, March 4, 2016
Patlixhana te skuqur (te marinuar)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment