![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMln7IxKcX9gO6oikX02g1CsHJuDpjLdCeYmT_ssQKfyjS8niOpy8krRe76rr8dtNlLoDftV1zv6gV__ZCsIiFuRl4DcPdeXp7xe0kYYc96RG6jMy099_46HYzdgYsWIgHAOh7iIsG5Tzh/s320/lamb-stir-fry2.png)
1.5 kg mish qingji
80 gr gjalp
3 speca
2 hudhra
vaj
dafine
kripe
piper
uthull
vere te bardhe
Pergatitja
E presim mishin copa-copa dhe e veme ne nje tigan te gjere bashke me 50 gr gjalpe, pak dafine, dhe fillojme skuqjen me zjarr te vogel dhe pak e nga pak i leshojme veren.Mbas disa minutash hedhim specet e prere ne pjese,hudhren e grire,piper e kripe dhe i lagim me hudhra.Bashkojme mishin me sugon e ngrire dhe i leme te piqen per 15 min me 250 grade.
No comments:
Post a Comment