- Oktapod 1 kg
- krem Hopla 3 luge gjelle
- 1/2 luge gjelle gjalp
- leng limoni per te vendosur oktapodin
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkWppETnIXsrEibTLT2BdnFIFVDH_sDAbRB0nMQB2Cx_CJond9jD2KBmUgtTtFMvu-DLBy8u6yVBklOlUZTBgajDH7KsAWUe2aXJ148r8g6nPknem53cFCJb-998EOVKuDkdUxpPP_9514/s400/f5ba001b-5a32-4eb2-b1ee-f90fb5665eff.jpg)
Para se ti skuqim oktapodet i vendosim ne uje me limon per 2-3 ore.Pasi i kemi hequr nga uji i thajme me beze dhe i vendosim ne tigan ku kemi shrire gjalpin. I leme aty deri sa te skuqen dhe te marrin formen e nje kerpudhe.Pastaj hedhim salcen pak kripe dhe fara djegese(sipas deshires) dhe i leme derisa te krijohet nje mase e njetrajtshme. Serviren me sallate jeshile dhe vere te bardhe.
JU BEFTE MIRE!
No comments:
Post a Comment